Totale besteloverzicht

Naast een overzicht van alle boekingen geeft het besteloverzicht een gedetailleerd overzicht van al uw bestellingen, onze leveringen aan u en uw retouren aan ons. In principe is dit overzicht in twee delen opgesplitit: het besteloverzicht en de bijbehorende detailweergaven.

Allereerst ziet u rechtsboven een klein overzicht van de leveringen, retouren en uw omzet van het huidige en afgelopen jaar. Daarmee heeft u snel een totaaloverzicht van al uw activiteiten.

In het besteloverzicht zelf vindt u de bestellingen, met de al opgemaakte rekeningen en de retouren van de afgelopen 180 dagen. Retouren worden normaal gesproken als afzonderlijke posities weergegeven en niet onder de oorspronkelijke bestelling. Rekeningen daarentegen, worden opgemaakt aan de hand van een levering en daarom onder de bijbehorende bestelpositie weergegeven met het rekeningsnummer en het bedrag. Bij elke positie op het overzicht ziet u een button met de tekst 'Detail'. Als u op deze button klikt, krijgt u gedetailleerde informatie over de geselecteerde positie. Hier vindt u dan meer informatie over de bestelling of de retouren zoals bijvoorbeeld alle afzonderlijke artikelen.

 

Uw bestellingen en retourneren:

Bestelstatus

Onder bestelstatus kunt u de volgende meldingen tegenkomen:

Lopende bestelling

Dit is een nieuwe bestelling, waar nog geen rekening voor is opgemaakt en waarvan de levering dus ook nog niet aan u onderweg is. Het totaalbedrag van de bestelling staat in de kolom 'Bedrag'.

Bestelling deels afgehandeld

Dit zijn bestellingen, waarvan voor een deel van de bestelde artikelen al een rekening is opgemaakt en dus ook al deels aan u verstuurd zijn, maar waarvan in ieder geval nog één artikel geleverd moet worden. De al opgemaakte rekeningen staan inclusief de bijbehorende rekeningsinformatie vermeld, zoals u deze ook op het rekeningsoverzicht terugvindt.

Afgehandelde bestelling

Dit zijn bestellingen, waarvan alle artikelen óf verstuurd óf uitverkocht zijn. Ook hier worden de bijbehorende rekeningen weergegeven.

Afgehandelde retouren

Als u een artikel aan ons teruggestuurd heeft of bijvoorbeeld een zending door de post aan ons is teruggestuurd, dan vindt u dit terug bij de desbetreffende positie in het overzicht. U kunt hier aan de hand van het rekeningsnummer ook al zien, bij welke oorsrponkelijke rekening deze retourzending hoort. Normaal gesproken staat hier ook de tegoedregel met het bedrag dat tegoed geboekt is op uw klantenrekening. Dit vindt u dan ook weer op uw rekeningoverzicht terug.

Speciale overzichten

Het totale besteloverzicht is zeer omvangrijk en om alles zo duidelijk mogelijk voor u te maken, hebben wij nog de extra keuzemenu's 'Lopende bestellingen', 'Afgehandelde bestellingen' en 'Retouren' toegevoegd. Daarmee roept u de desbetreffende inhoud in één keer afzonderlijk op. Verder zijn deze overzichten identiek aan het totaaloverzicht.