Info over wonen

Kleuren en uitvoeringen

Verschillende kleuren en dessins benadrukken niet alleen in de mode onze persoonlijkheid, maar ook binnen de vier muren van ons huis. Ze brengen ons in een bepaalde stemming, zorgen voor harmonie & een goed humeur en scheppen bovendien een gezellige sfeer in onze woning. Omgeef u daarom ook thuis met de juiste sfeermakers, die uw eigen persoonlijkheid weergeven.

Montage geen probleem!

Om transportredenen worden sommige kleine meubelen in delen aangeleverd. U kunt er in ieder geval zeker van zijn, dat de montage geen probleem is. Bij elke levering ontvangt u een uitgebreide en duidelijke handleiding.

Het mooiste beddengoed voor zachte dromen

Ons assortiment bevat vijf hoogwaardige kwaliteiten:

Cretonne: duurzaam, onderhoudsvriendelijk en huidvriendelijk Jersey: zacht, soepel en strijkvrij Biber: zacht en behaaglijk warm, met aangeruwd oppervlak Seersucker: onderhoudsvriendelijk en strijkvrij Satin: stijlvol, soepel, huidvriendelijk. Met intense kleuren en langdurige glans.

Vervangende onderdelen & toebehoren

Onze huishoudelijke artikelen voldoen uiteraard aan de nieuwste technische standaarden.

Mocht desondanks een reparatie nodig zijn, of heeft u vervangende onderdelen of toebehoren nodig, stuur dan a.u.b. een brief aan:

Wenz
Afdeling reparatie
Postbus 10250
2600 Berchem

Voor reparaties, vervangende onderdelen of toebehoren duurder dan € 25,- sturen wij u een gedetailleerde schriftelijke offerte. Blijven de kosten onder dit bedrag, dan gaan wij ervanuit dat u hiermee instemt en voeren de reparatie uit.

                                                                              

Dekbedden en kussen goed onderhouden


Ons veren beddengoed wordt in een beschermende plastic zak geleverd. Haal het dekbed of kussen a.u.b direct na ontvangst uit de zak, want veren beddengoed is een natuurproduct en moet ademen. Tip: het beddengoed na ontvangst goed opschudden en luchten. Nooit kloppen, stofzuigen of in de felle zon leggen, als u lang plezier wilt hebben van uw veren beddengoed.

Zo meet u de juiste gordijnhoogte:

1.) Bij gordijnen tot op de vloer: meet vanaf de ophanging van het gordijn tot op de vloer. Houd daarbij rekening met de afstand tot de vloer. Ideaal is ca. 3-5 cm.
2.) Vensterbankhoogte: neem a.u.b de afstand tot de vensterbank.
3.) Voor vitrage of val: meet a.u.b de afstand tot de vensterbank.

Zo meet u de juiste gordijnbreedte:

A.) Omlijsting c.q. gordijnstangbreedte = decoratiebreedte
B.) Deurgordijn
C.) Raamgordijn

De optimale breedte voor een mooie valling van de plooien:

Automatisch plooiband met gelijkmatige plooien: u heeft 3x de breedte nodig.

Universeel gordijnband: plooiing en patroon naar eigen keus:

u heeft 2 tot 2,5x de breedte nodig

Badmatten: zo meet u de juiste maat!

Let er tijdens het meten op, dat u de badkamerdeur nog moeiteloos kunt openen. Geef naast het bestelnummer a.u.b ook de code voor de juiste maat aan (bijv. mt. 001)!

Stuk voor stuk gecontroleerde kwaliteitsmeubels!

Wij bieden bij onze meubels deels unieke stukken aan, die speciaal voor Wenz klanten gemaakt zijn en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen! Dit geldt voor het oppervlak en de kleurechtheid. Meubels van kersenhout hebben meestal een zijdezacht oppervlak, de noteboomkleur komt overeen met de klassieke tint en eiken meubels worden altijd in DIN-kleur P43 afgeleverd. Bij lichte houtsoorten geeft de artikelomschrijving meer informatie. Het materiaal en de oppervlaktebehandeling van gefineerde spaanplaten worden strikt volgens strenge wettelijke voorschriften uitgevoerd.

Het kopen van een tapijt is een vertrouwenszaak!

Ook de kwaliteit en oorsprong van onze tapijten wordt nauwkeurig gecontroleerd. Houd er a.u.b rekening mee, dat met de hand gemaakte tapijten unieke stukken zijn en minimale afwijkingen in de maatvoering voor kunnen komen.