Details van een bestelling

Bovenaan ziet u belangrijke informatie over de complete bestelling. Naast de ingangsdatum vindt u ook informatie over uw betaalwensen (bijv. betaalwijze, betaalpauze, evt. verzilverde waardebonnen), uw leverwensen (bijv. 'Leveren vanaf..', afwijkend afleveradres, geen deelzendingen) en het aantal zendingen dat tot nu toe van deze bestelling verstuurd is. Deze gegevens kunnen per bestelling wisselen, omdat altijd alleen de daadwerkelijk door u ingevulde wensen of de van de standaard afwijkende informatie weergegeven wordt.

In het midden ziet u de artikelgegevens van uw bestelling. Hier staan alle bestelde artikelen met een korte omschrijving, maat, aantal en prijs op een rijtje. Bovendien ziet u in de kolom 'Status/levertijd' of het artikel al 'uitgeleverd' of misschien al 'uitverkocht' is. Anders ziet u in de kolom de verwachte levertijd van dat moment. Dit is echter een schatting, die aangepast kan worden aan de actuele status. Als een artikel al is uitgeleverd, dan ziet u het bijbehorende rekeningsnummer en de rekeningsdatum. Normaal gesproken gaan er dan nog een paar dagen overheen, voordat het pakket via de Post afgeleverd wordt. Als u uw e-mailadres aan ons hebt doorgegeven, ontvangt u bericht zodra de zending bij ons weggaat.

Details van een retourzending

Ook bij de retourzendingen ziet u bovenaan enkele algemene informatie. Bijvoorbeeld de ontvangstdatum van de retourzending, het aantal artikelen dat bij ons is binnengekomen en bij welke rekening de retourzending hoort. Bovendien ziet u de totale waarde van de teruggestuurde artikelen plus het op uw klantenrekening geboekte tegoed. Hier kunnen kleine afwijkingen inzitten als u bijvoorbeeld in termijnen betaald of een betaalpauze heeft genomen. De artikelgegevens van een retourzending worden in principe hetzelfde weergegeven als de artikelgegevens van een bestelling (zie boven). Het verschil is dat hier ook de reden van de retourzending aangegeven wordt, of u de artikelen zelf heeft teruggestuurd of dat de zending geweigerd is en daarom bij ons is teruggekomen. Bovendien vindt u hier nu ook het tegoednummer, waaronder het tegoed ook op het rekeningoverzicht staat plus het tegoedbedrag. Let er daarbij a.u.b. op dat bij het tegoedbedrag de verzendkosten niet worden meegenomen, deze zijn alleen op het rekeningoverzicht terug te vinden.