Spangarmbanden(0)

Deze categorie bevat momenteel geen artikelen.

Categorieën

Filter & sorteer

  • Sorteren op:
    Meest populair eerst

Sorteren op:

Spangarmbanden(0)

Inhoudsopgave: bangles dames

Bangles voor dames: een extra porties glans om uw pols

Bangles voor dames: een afgerond geheel

Bangles van edelmetaal, witgoud of roodgoud?

Online sieraden kopen bij WENZ

Bangles voor dames: een extra porties glans om uw pols

Bent u een liefhebber van armbandjes? Geen armbandjes van touw of stof, maar exclusieve en stevige bangle armbanden van zilver, goud of edelmetaal? Dan zit u bij WENZ helemaal goed. WENZ biedt mooie bangles voor dames die u elke dag om uw pols kunt dragen. Bangles zijn een elegante verrijking van uw outfit.

Met gouden bangle armbanden of zilveren bangle armbanden zet u een luxueus statement. Bangles zijn goed te combineren met andere sieraden zoals slavenarmbanden of spangarmbanden voor dames. Bangles voor dames zijn tijdloze musthaves, beschikbaar in diverse uitvoeringen en kleuren, perfect dus om uw algehele look en outfit wat glans te geven! Bekijk de collectie dames armbanden eens voor een goede eerste indruk.

Bangles voor dames: een afgerond geheel

Misschien denkt u wel: bangels voor dames? Nooit van gehoord. We hebben het over echte eyecatchers in de vorm van ronde of ovale armbanden zonder schakels. Deze elegante dames armbanden worden ook slavenarmbanden genoemd.

De benaming “slavenarmband” klinkt u wellicht bekender in de oren. Deze term stamt nog uit Romeinse tijden en duidt op de stijl van de armband: een gladde, minimalistische, onbuigzame armband van hoogwaardige metalen. Een variant op dames bangles zijn overigens dames spangarmbanden. Deze sieraden beschikken over een bescheiden, strakke vormgeving en een tijdloze klasse. Ze bestaan uit één geheel dat kort onderbroken wordt, waardoor u het sieraad makkelijk om uw pols kunt schuiven.

Dames armbanden of bangles zijn vervaardigd uit verschillende materialen en worden met name voor de sier gedragen. Laat u eens verrassen door

Verrijk uw outfit met een glimmend exemplaar dat u elke dag kunt dragen.

Bangles van edelmetaal, witgoud of roodgoud?

Als het om hoogwaardig materiaal en daarmee exclusieve dames bangles gaat, wilt u vast weten welke bangles WENZ zoal in huis heeft. WENZ biedt een afwisselend aanbod van dames bangles in diverse kleuren en materialen.

Wat dacht u van goudkleurige bangles met een legering van 8 tot 9 karaat goud? Deze dames sieraden ogen goud, maar zijn in het echt een mix van verschillende metalen (legeringen). Wanneer er veel goud in de legering gebruikt wordt, wordt er ook wel gesproken van een hoog karaat gehalte. Denk aan bangles voor dames van 14 en 18 karaat goud.

Naast geelgoude dames armbanden vindt u bij WENZ ook armbanden in de kleuren witgoud of roodgoud. Witgoude bangels hebben een wat bleke maar elegante zilverkleurige tint terwijl bangels met roodgoud juist een warme ondertoon hebben en een sterke koperlegering.

Online sieraden kopen bij WENZ

Bangles voor dames zijn leuke accessoires die elke outfit of look een extra portie glans en weelde geven. De unieke armbanden en bangles kunnen elke dag gedragen worden en staan uiterst charmant en elegant om uw pols. Maak uw keuze uit diverse, aantrekkelijke designs en ga voor een gouden of zilveren touch.

Combineer een bangle armband ook eens met andere sieraden zoals subtiele dames kettingen of dames ringen waarmee u een echt statement zet. Bij WENZ kunt u al uw sieraden gemakkelijk online vanachter uw computer kopen of bestellen. Laat de juwelier van kilometers verderop dus maar links liggen en duik meteen achter uw laptop of pc.

U zult zien: binnen de kortste keren vindt u precies dat sieraad dat uw dag een glanzend randje geeft!


waiting...

Contact
070-22.21.15maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 20:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur