Sieradensets(0)

Deze categorie bevat momenteel geen artikelen.

Categorieën

Filter & sorteer

  • Sorteren op:
    Meest populair eerst

Sorteren op:

Sieradensets(0)

Een juwelenset geeft uw outfit cachet

U hebt uw outfit zorgvuldig bij elkaar gekozen en weet dat u helemaal straalt. De juiste schoenen, de perfecte handtas, een blouse en broek die naadloos op elkaar aansluiten. Het enige dat nog ontbreekt zijn enkele leuke juwelen als finishing touch. Bij WENZ vindt u juwelensets in allerlei stijlen die een extra elegante toets toevoegen aan het geheel.

Waarom kiest u voor een juwelenset?

Wellicht hebt u thuis al een groot aantal juwelen die u vaak of minder vaak draagt. Armbanden met een subtiele look & feel, halskettingen die alle aandacht naar zich toe trekken, oorbellen voor op kantoor en andere exemplaren voor een feestje. Een vrouw kan namelijk nooit genoeg juwelen hebben, ze zorgen tenslotte voor de finishing touch bij haar outfit. Het probleem is vaak dat het niet een gebrek aan juwelen is dat ons parten speelt, maar een gebrek aan combineerbare setjes. Zo hebt u een prachtig paar blauwe oorbellen dat bij uw blouse past en een unieke gouden ketting, maar de juwelen matchen onderling niet. De oplossing bij uitstek zijn de juwelensets van WENZ. Doordat u oorbellen, halsketting en zelfs armbanden als één setje koopt, bent u er zeker van dat u altijd juwelen hebt die samen horen. Afhankelijk van de juwelen die u draagt, kunt u voor een setje kiezen dat zeer volledig is of een eenvoudiger setje dat enkel oorbellen en een halsketting bevat. Alles hangt af van uw smaak en voorkeur.

Welke juwelen passen bij een business outfit?

Voor een dag op kantoor zijn subtiele juwelen de beste keuze. Een leuke oorbellen set bijvoorbeeld kunt u dagelijks dragen. Zeker wanneer u voor een ingetogen uitvoering hebt gekozen. Sobere juwelen passen bij elke business outfit en zijn eenvoudig te combineren. Bovendien valt het niet op wanneer u meerdere dagen dezelfde sieraden set voor dames draagt. Eenvoudige strassteentjes, effen, rustige kleuren en kleine modellen zijn voor dit doel een ware aanrader. Natuurlijk kunt u ook voor een opvallende juwelenset kiezen indien dit gepast is voor uw functie en aansluit bij uw persoonlijkheid. Een sieraden set voor dames die zeer luxueus oogt, houdt u beter voor een feestelijke gelegenheid. Binnen uw kantooromgeving lijkt het al snel of u te chic gekleed gaat wanneer u met in het oog springende juwelen komt. Vindt u een volledige juwelenset een beetje teveel van het goede op kantoor, dan draagt u enkel de oorbellen uit de set. U kunt op een ander moment nog steeds kiezen om de halsketting of armband ook boven te halen.

Welke juwelenset is geschikt voor een feestje?

Wanneer er een feestje op uw planning staat, kunt u uw mooiste juwelenset bovenhalen. Of u kiest voor parels, subtiel goud of een kleurrijke ketting met hanger, hangt natuurlijk van uw outfit af. Er zijn verschillende manieren om de juiste sieraden set voor dames uit te kiezen. Eerst en vooral kunt u gaan voor een juwelenset in een kleur die gelijk is aan die van uw jurk of in ieder geval uit dezelfde kleurenfamilie komt. Uw juwelen vormen in dit geval het verlengde van uw outfit en dienen niet per definitie als blikvanger. Een andere optie is om een ketting met hanger te nemen die juist heel erg in de kijker loopt en in een contrasterende kleur is. Een grotere hanger trekt zonder twijfel alle blikken. In dat geval is het wel beter om voor een outfit te gaan die verder erg sober is. Een opeenstapeling van kleur oogt nogal snel te bombastisch. Als laatste blijft er nog de subtiele sieraden set voor dames over. Eenvoudige parels, kleine gouden knopjes met een dito ketting of een setje in zilver.

Welke sieraden sets voor dames past bij elke outfit en gelegenheid?

Een groot deel van uw juwelensets zult u in functie van een bepaalde outfit in huis halen. U koopt een fantastische jurk voor een feest en gaat direct op zoek naar juwelen om erbij te dragen. Na verloop van tijd heeft u op die manier keuze genoeg en veel juwelen zullen bij meerdere ensembles passen. Maar wanneer u enkel op die manier juwelen aanschaft, blijven er altijd kleren in uw garderobe waarvoor u niet dadelijk de juiste ketting met hanger hebt. Wilt u een juwelenset die altijd gepast is, dan moet u zonder twijfel een eenvoudige zilveren of gouden set kopen of eentje met subtiele parels. Een setje dat niet teveel opvalt, maar wel elegant en stijlvol is. Zo zit u nooit met de handen in het haar wanneer u de juiste accessoires bij elkaar zoekt en heeft u altijd een paar mooie oorbellen en dito ketting wanneer u daar zin in heeft.

Een sieraden set voor dames kopen bij WENZ in de online shop.

Nadat u bij WENZ enkele leuke outfits bij elkaar hebt gesprokkeld in de online shop, kunt u in één adem door de juwelensets bekijken. Gezien u exact weet bij welke kleding ze moeten passen, is het niet moeilijk om de juiste ketting met hanger of sieraden set voor dames aan uw winkelmandje toe te voegen. Gezien u vanuit het comfort van uw woning kunt shoppen wanneer u er zelf tijd voor heeft, houdt niets u tegen om op uw gemak door het aanbod te grasduinen. Vindt u het leuker om gericht te zoeken, dan stelt u enkele zoekcriteria in die het assortiment dat u te zien krijgt beperken. U kunt voor een welbepaalde kleur of materiaal kiezen. U ziet steeds uit hoeveel delen de set bestaat en wat er inbegrepen is. Zijn het enkel een oorbellen set en een ketting of hoort er ook een armband bij? Bij sommige sets heeft u zelfs meer dan één paar oorbellen. Ontdek de juwelensets bij WENZ en laat u overtuigen!


waiting...

Contact
070-22.21.15maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 20:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur