Riemen(0)
Deze categorie bevat momenteel geen artikelen.

Categorieën

Filter & sorteer

  • Sorteren op:
    Meest populair eerst

Sorteren op:

Riemen(0)

Hippe dames riemen online bij WENZ – een oppepper voor uw outfit

Een riem is niet slechts een accessoire dat voorkomt dat uw broek afzakt. Een simpele riem kan een outfit helemaal afmaken. Vrijwel alles wat u draagt wordt als het ware samengebracht. Daarnaast kunt u door het dragen van de juiste damesriem de illusie van een slanker figuur creëren. Een brede riem legt de nadruk op uw middel en laat u slanker ogen. Ook kunt u damesriemen gebruiken om op een subtiele manier wat kleur aan uw outfit toe te voegen. Een outfit met sobere, effen kleuren wordt door het dragen van bijvoorbeeld een felle oranje ceintuur direct opgepept.

Creëer een perfect silhouet met de damesriemen van WENZ

Het dragen van een riem kan tevens een subtiele manier zijn om nieuwe trends in uw outfit te verwerken. Jeans of leggings en een T-shirt saai? Niet met de juiste riem! Door te kiezen voor een riem met een printje of studs, kunt u een vleugje van de laatste mode laten zien zonder dat u een geheel nieuwe outfit aan hoeft te schaffen. Dat is niet alleen heel makkelijk, maar het scheelt ook in uw portemonnee. Ook zijn riemen heel handig om een mooi, interessant silhouet te creëren. Een vormloze jurk kan bijvoorbeeld uitstekend worden gecombineerd door een lederen ceintuur losjes om uw heupen te hangen. Een riem hoeft overigens niet per se om uw middel gedragen te worden – door een riem losjes om de heupen te hangen creëert u een interessante, casual look.

Eenvoudig riemen online bestellen

Bij WENZ Mode heeft u de keuze uit een breed aanbod aan damesriemen. U bestelt eenvoudig en snel uw nieuwe riemen in onze webshop. Wij hebben alle soorten dames riemen: breed en smal, loshangend en nauwsluitend, simpel of kleurrijk. U hoeft dus niet meer allemaal winkels af te struinen op zoek naar die ene perfecte damesriem! Die bestelt u gewoon bij ons. Bovendien kunt u een riem goed combineren met andere accessoires zoals een van onze dames tassen, een rugzak of een dames sjaal.

waiting...

Contact
070-22.21.15maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 20:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur