Ringen met parels(0)

Deze categorie bevat momenteel geen artikelen.

Categorieën

Filter & sorteer

  • Sorteren op:
    Meest populair eerst

Sorteren op:

Ringen met parels(0)

Inhoudsopgave:

Laat u betoveren door een ring met parel

Ring met parel in diverse uitvoeringen

Exclusieve sieraden online shoppen bij WENZ

Laat u betoveren door de ring met parel

Beschikt u over een exclusieve dames parel kettingen of een prachtige dames parel hanger en wilt u uw elegante collectie graag uitbreiden met een ring? Niet zomaar een ring maar een ring met parel? Dan zult u de dames sieraden van WENZ eens moeten bekijken! In de onlline shop van WENZ vindt u de meest prachtigste exemplaren. Wat dacht u van:

  • Gouden ringen met parel
  • Zilveren ringen met parel
  • Ringen met edelstenen, zoals zirkonia

Laat uw ogen eens door het sortiment dwalen. De fonkelende dames ringen van WENZ zullen u vast betoveren!

Ring met parel in diverse uitvoeringen

Bij WENZ vindt u verschillende parel ringen voor dames. De een is zilver, de ander is goud en stuk voor stuk zijn ze van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor zult u lang plezier hebben van uw sieraad.

Wanneer u op zoek bent naar een elegante ring met parel, zult u met name cultivé zoetwaterparels tegenkomen. Zoals de naam al zegt, wordt de zoetwaterparel in zoetwater gekweekt, zoals een meer.

Aan het schelpdier wordt een stukje weefsel toegevoegd, dat vanzelf in parelmoer wordt omgezet. In het schelpdier bevinden zich dan meerdere parels met diverse vormen.

De Keshi parels vormen een uitzondering. Deze parels ontstaan spontaan tijdens het kweekproces en zijn qua vorm niet volledig geboetseerd.

Wist u al dat zoetwaterparels verschillende kleuren kunnen hebben? Een zoetwaterparel ring is van nature wit. Bij WENZ kunt u tevens kiezen uit:

  • Chocoladekleurige parels
  • Zalmroze parels
  • Goudkleurige parels

Exclusieve sieraden online shoppen bij WENZ

Bent u van plan om een elegante dames ring met parel te kopen? Voor uzelf of als cadeau voor een geliefde? Dan bent u bij WENZ aan het juiste adres.

Maak uw keuze uit een schitterende sieraden collectie en kies een ring die helemaal aan uw smaak voldoet. Of u nu een dames ring met parel zoekt of toch liever voor een diamanten dames ring of dames ring met edestenen gaat: Bij WENZ hoeft u er de deur niet meer voor uit!

Laat u verrassen door een ruim en hoogwaardig online assortiment en bestel uw favoriete sieraad gemakkelijk online. Tip: Ring met parel op het oog? Houd er dan rekening mee dat parels gevoelig zijn voor zeep, parfum en temperatuurwisselingen. Gebruik lauw water wanneer u parels wilt reinigen en droog de parels goed af met een zacht, katoenen doekje.


waiting...

Contact
070-22.21.15maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 20:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur