Gouden oorbellen(0)

Deze categorie bevat momenteel geen artikelen.

Categorieën

Filter & sorteer

  • Sorteren op:
    Meest populair eerst

Sorteren op:

Gouden oorbellen(0)

Chique gouden oorbellen voor dames

Met gouden oorbellen voor dames komt u keer op keer stijlvol voor de dag. Bovendien heeft u op de website van WENZ een zeer uitgebreide keuze als het aankomt op dit soort sieraden. Bekijk de uiteenlopende mogelijkheden en bestel de door u gewenste gouden damesoorbellen eenvoudig online. Groot of juist klein en met een witte of gele legering: de kans is zeer groot dat u bij ons precies de juiste oorbellen weet te vinden. Laat u verrassen door het complete aanbod en plaats uw bestelling in de webshop.

Inhoudsopgave: gouden oorbellen voor dames

Gouden oorbellen voor elke gelegenheid

Verschillende soorten gouden oorbellen

Gouden oorhangers en oorknopjes cadeau geven

Oorbellen van goud: hoeveel karaat?

Gouden oorbellen online bestellen bij WENZ

Gouden oorbellen voor elke gelegenheid

Vrouwen dragen nu eenmaal maar wat graag oorbellen. En waar de ene dame altijd kiest voor dames zilveren oorbellen, is de ander voornamelijk gefixeerd op gouden oorbellen. De keuze hiervoor wordt in de eerste plaats bepaald door smaak. Maar ook de gelegenheid waarbij u de gouden oorbellen wilt gaan dragen, maakt dat er voor een bepaalde kleur en soort materiaal gekozen wordt. U heeft op uw werk natuurlijk een heel ander soort oorbellen nodig dan wanneer u gaat trouwen of een chique galadiner gaat bezoeken. Maar wat u ook op de gelegenheid die u bezoekt wilt uitstralen, weet dat de mogelijkheden eindeloos zijn door een blik te werpen op het online assortiment van WENZ. Gouden oorbellen kopen is één keer geen enkel probleem meer.

Verschillende soorten gouden oorbellen

Naar wat voor soort gouden oorbellen bent u precies op zoek? Groot voordeel is in elk geval dat u bij ons heel wat te kiezen heeft. Gaat uw voorkeur bijvoorbeeld uit naar dames creolen, dames oorstekers of nog andere soorten dames oorbellen? De kans is groot dat u eigenlijk al precies weet welk type oorbellen u wilt gaan kopen. Zo zoekt de een naar prachtige gouden oorbellen met een edelsteen, terwijl de ander het liefste gouden parel oorbellen draagt. Of wilt u liever met oorbellen hangers van goud sierlijk voor de dag komen? Weet dat u voor de mooiste dames sieraden in elk geval altijd goed zit in onze webshop. Combineer bijvoorbeeld een luxe oorbellen set in goud met de diverse dames accessoires en damesmode die ook bij WENZ te vinden zijn. Zo komt u bij elke gelegenheid uitstekend voor de dag.

Gouden oorhangers en oorknopjes cadeau geven

Ook op het gebied van gouden oorhangers en oorknopjes hebt u bij WENZ veel te kiezen. Misschien wilt u dit soort oorbellen wel aan iemand cadeau geven? Of zoekt u juist voor uzelf naar de meest prachtige knopjes voor in de oren? Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en bestel de gouden oorbellen van uw voorkeur direct bij ons online.

Oorbellen van goud: hoeveel karaat?

Ook het goud van de oorbellen zelf is bij WENZ verkrijgbaar in verschillende soorten en prijscategorieën. Bij goud denkt u vast en zeker meteen aan de hoeveelheid karaat. Hoe meer karaat een sieraad bevat, hoe meer zuiver goud er in dit sieraad zit. Het maximale aantal karaat is 24: dan zijn uw oorbellen voor 99,99% van zuiver goud.

Gouden oorbellen online bestellen bij WENZ

Zit er iets tussen in het assortiment gouden oorbellen voor dames van WENZ waar uw hart sneller van gaat kloppen? Bestel dit oorsieraad dan snel en gemakkelijk bij ons online. Het makkelijkste is om vooraf een account aan te maken, zodat u na uw bestelling de levering van uw sieraden kunt volgen en weet wanneer ze thuisbezorgd worden. Maar ook bestellen zonder gebruikersaccount behoort tot de mogelijkheden.


waiting...

Contact
070-22.21.15maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 20:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur