Corrigerend ondergoed

Categorieën

Corrigerend ondergoed: direct een slanker silhouet!

Er zijn momenten waarop u extra goed voor de dag wilt komen, zoals een bruiloft. Corrigerend ondergoed is dan echt een aanrader! Het geeft een mooie lijn aan uw figuur en tekent niet af. Zo staat uw mooiste jurk nóg mooier! Naast functioneel is de nieuwe shapewear zeer comfortabel. U merkt nauwelijks dat u het draagt en ziet er direct een maat slanker uit!

Inhoudsopgave

Corrigerend ondergoed: uw figuur op zijn mooist

Corrigerende ondermode: van korset tot shapewear

FAQ: veel gestelde vragen over figuurcorrigerend ondergoed

Shapewear voor buik, billen en taille shopt u online bij WENZ

Corrigerend ondergoed: uw figuur op zijn mooist

Bijzondere momenten zijn er om eens flink uit te pakken met uw outfit. Een elegante galajurk, een verleidelijke little black dress of een kokerrok met een zijden blouse: allemaal looks die uitermate geschikt zijn voor bruiloften en andere feestelijkheden. Veel chique avondmode is gemaakt van soepelvallende, luxe stoffen en sluit mooi aan om uw figuur. Dat geeft een luxe uitstraling, maar heeft als nadeel dat gewoon ondergoed eronder af kan tekenen. Ook kunnen een buikje en vetrandjes onbedoeld wat geaccentueerd worden. En dat kan best een storend gezicht zijn! U kunt dit voorkomen door het dragen van corrigerend ondergoed. De buik wordt er direct wat platter van, uw rondingen krijgen een mooie lijn, de billen worden iets gelift en misschien nog wel belangrijker: er zijn geen naden en randjes die aftekenen. Kortom: door het dragen van figuurcorrigerend ondergoed creëert u een mooi silhouet. Niet omdat u er per se superslank uit moet zien, maar gewoon om uw mooiste kleding nog mooier uit te laten komen!

Corrigerende ondermode: van korset tot shapewear

Figuurcorrigerend ondergoed heeft de laatste tijd een grote opmars gemaakt. De verkoop ervan is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Dat betekent echter niet dat corrigerende ondermode een nieuwkomer is in de wereld van het ondergoed. Integendeel! Al in de middeleeuwen droegen dames strakke korsetten om hun figuur te corrigeren. Het korset was meestal voorzien van verticale baleinen en een vetersluiting aan de achterkant die zeer strak aangetrokken werd. Optisch werd de taille zo direct een stuk smaller en de buste een stuk volumineuzer. Tot aan het begin van de twintigste eeuw was het dragen van een korset voor vrouwen heel gebruikelijk. Welgestelde dames konden zich de luxere creaties veroorloven die versierd waren met kant en borduurwerk. Voor de gewone vrouw was het korset eenvoudig en dus puur functioneel bedoeld. Luxe of eenvoudig: comfortabel waren deze korsetten allesbehalve. Veel dames grepen de uitvinding van de bh dan ook gretig aan om voorgoed afscheid te kunnen nemen van hun keurslijf. Toch is het korset nooit helemaal van het toneel verdwenen. Dames die vandaag de dag een korset dragen, doen dit vooral omdat ze het mooi vinden, en niet meer omdat ze hun figuur willen corrigeren. Voor dit doeleinde is er nu shapewear: de comfortabele opvolger van het korset.

FAQ: veel gestelde vragen over figuurcorrigerend ondergoed

Wilt u voorkomen dat uw nieuwe shapewear opkruipt? Vraagt u zich af welke maat u moet bestellen? Of wilt u weten hoe u uw corrigerende ondermode het best kunt wassen? Lees dan snel verder en ontdek de antwoorden.

Hoe weet ik welke maat corrigerende ondermode voor mij goed is?

Shapewear voor buik, billen en taille kan alleen zijn werk doen als de maat precies goed is. Het is dan ook extra belangrijk om uw maat te bepalen voordat u nieuw corrigerend ondergoed bestelt. In de WENZ online shop heeft u bij de corrigerende slips keuze van maat 38 tot en met 56. Deze bestelt u dus gewoon in de kledingmaat die u normaalgesproken draagt. Corrigerende corseletten en body’s worden aangeboden in bh-maten en zijn er van cupmaat B tot en met F, en omtrekmaat 90 tot en met 140. Op onze bh-adviespagina ontdekt u heel makkelijk welke maat u het best past.

Hoe voorkom ik dat mijn corrigerende ondergoed opkruipt?

Het is een vaak gehoord probleem: opkruipend ondergoed. Corrigerende ondermode van goede kwaliteit, zoals die uit de online shop van WENZ, kruipt over het algemeen niet op, mits u de juiste maat draagt natuurlijk. Bovendien zijn veel modellen voorzien van kleine siliconen randjes aan de binnenkant, die de kledingstukken goed op hun plek houden. Komt het toch voor dat uw corrigerende ondergoed bij de buik of de pijpzomen omrolt of opkruipt gedurende de dag? Met de volgende tips kunt u dit voorkomen:

  • gebruik geen bodylotion onder uw ondergoed. Crème kan er namelijk voor zorgen dat de siliconen randjes hun klevende werking verliezen.
  • trek uw shapewear pas aan als uw huid helemaal droog is. Een vochtige huid kan invloed hebben op de pasvorm van het ondergoed.
  • trek body’s en corseletten niet over uw hoofd aan, maar stap er in. Ten eerste gaat dit makkelijker en ten tweede versterkt dit het corrigerende effect.
  • maak gebruik van fashion tape om het ondergoed op zijn plek te houden.

Shapewear voor buik, billen en taille shopt u online bij WENZ

Het corrigerende ondergoed dat u online bij WENZ kunt bestellen, is absoluut van topkwaliteit. Wij bieden namelijk alleen artikelen aan die aan al onze eisen voldoen. De pasvormen zijn perfect, de materialen zijn bijzonder comfortabel en alles is zeer zorgvuldig afgewerkt. Daarnaast heeft al onze corrigerende ondermode een mooi design dat zeker gezien mag worden! Of u nu gaat voor een eenvoudig exemplaar of een chique creatie met kant: al onze shapewear is net zo aantrekkelijk als gewone lingerie en is bovendien prettig geprijsd. Ons corrigerende ondergoed laat dus op geen enkel gebied te wensen over en is beslist de makkelijkste weg naar een slanker silhouet!


waiting...

Contact
070-22.21.15maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 20:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur