Bedels(0)

Deze categorie bevat momenteel geen artikelen.

Categorieën

Filter & sorteer

  • Sorteren op:
    Meest populair eerst

Sorteren op:

Bedels(0)

Inhoudsopgave: bedels dames

Bedels voor dames laten uw ogen fonkelen!

Unieke bedeltjes voor armbanden en kettingen

Dames sieraden: 100% zilver, 100% goud?

Dames bedels kopen bij WENZ

Bedels voor dames laten uw ogen fonkelen!

Bent u op zoek naar bedels en hangers voor dames? Bijvoorbeeld als cadeau, souvenir of om uzelf een plezier te doen? Bekijk dan de fonkelende collectie aan dames bedels van WENZ eens!

Bij WENZ vindt u zowel gouden bedels als zilveren bedels met aantrekkelijk design en verschillende afwerkingen. Zo zijn er zilveren bedeltjes met gekleurde steentjes en fonkelende edelstenen of gouden bedeltjes en dames cliphangers met zirkonias of cultivé zoetwaterparels. En dat is maar een kleine greep uit het aanbod; er is dus voor iedere smaak wat wils!

Geef uw ogen eens de kost en vergeet vooral de accessoires zoals dames armbanden en dames sieraden niet! Stuk voor stuk perfecte begeleiders voor unieke bedeltjes.

Unieke bedeltjes voor armbanden en kettingen

Bedels voor dames hebben vaak een symbolische waarde. Bovendien zijn ze frivool om te zien, maar wat doe je er nu precies mee? Zowel dames bedels als dames hangers en cliphangers worden meestal aan bedelarmbanden of dames kettingen gehangen. Je komt de bedeltjes in de meest uiteenlopende symbolen en figuren tegen. Denk aan

  • klavertje vier
  • hartjes
  • sterren
  • vliegende engelen
  • bedels met oogverblindende diamanten en edelstenen

Gaat uw hart daar al sneller van kloppen? Dan moet u zich beslist eens in het online sortiment aan sieraden en bedels voor dames van WENZ gaan verdiepen! De meeste bedeltjes kunnen zeer gemakkelijk aan een armband of ketting gehangen worden en geven uw outfit een persoonlijke touch met symbolische knipoog.

Dames sieraden: 100% zilver, 100% goud?

Bent u een liefhebber van écht goud? Een ding is zeker: goud is een zacht materiaal, dus uw sieraad zal nooit 100% uit goud bestaan. Sieraden bestaan meestal uit een combinatie van metalen. In dit geval vindt u bij WENZ dames gouden hangers of gouden bedeltjes met een legering tot aan 14 of 18 karaat (=75% goud).

U kunt ook kiezen voor dames bedels in een goudgele kleur, een witgoude kleur of zelfs een roodgoude kleur. Dit soort sieraden beschikken over een legering van 8 of 9 karaat en neigen daardoor meer naar de kleur goudgeel. Ook sieraden met verguld zilver hebben deze look.

Welke bedels voor uw armband of ketting u ook kiest: ze hebben stuk voor stuk een prachtige glans en passen bij elk huidtype en elke gelegenheid. Bekijk ook de dames zilveren hangers eens! Zilver is een zuiver metaal dat vaak met koper gemixt is. Bestaat uw dames bedel uit legeringen van meer dan 92,5% zilver? Dan wordt er ook wel gesproken over Sterling zilver of écht zilver.

Dames bedels kopen bij WENZ

Van gouden bedels voor dames en zilveren hangers tot diamanten cliphangers, armbanden en kettingen met edelstenen: deze items hebben stuk voor stuk hun eigen, unieke look en zullen uw smaak perfect vertegenwoordigen. Heeft u al een mooi sieraad op het oog? Wacht niet langer en bestel uw favoriete exemplaar gemakkelijk via de online webshop. Dames bedels kopen? De webshop van WENZ maakt het mogelijk!


waiting...

Contact
070-22.21.15maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 20:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur